Boek: "Ik heb niets met cijfers" Voor iemand die niets met cijfers heeft, maar er wel iets mee moet.
Bestel nu!

Page content

Over ons

MachielKeet

Machiel Keet

Mijn naam is Machiel Keet, mede-eigenaar van Gere-geld. Ik ben 25 jaar werkzaam op financiën waarvan 14 jaar als eindverantwoordelijke financiën.

Ik ben gestart als ondernemer en heb mijn eigen boekhoudpakket ontwikkeld en administratiekantoor Gere-geld opgezet. Inmiddels zijn er meerdere administratiekantoren Gere-geld in Nederland. Heb jij interesse om je eigen administratiekantoor te starten? Via ons is het goed geregeld. Klik hier voor meer informatie.

Gedurende die 25 jaar hebben wij veel boekhoudpakketten gezien, maar nooit een pakket dat specifiek gericht is op kleinere ondernemers.

Gere-geld heeft daarom een boekhoudpakket samengesteld, afgestemd op wat u echt nodig heeft en laat alle overbodige opties achterwege, maar verassend compleet is. Probeer de demo, deze is gelijk aan de live administratie. Met dit pakket kunnen wij u al laten boekhouden voor € 14,95 per maand.  Hierin zit ook de app die bonnetjes naar de boekhouding stuurt en de jaarrekening die met een muisklik gedeponeerd kan worden.

Bovendien vinden wij financieel overzicht en inzicht erg belangrijk. Dit komt naar voren in de rapportage met inzoom mogelijkheden. U kunt inzoomen naar de PDF in- en verkoopfacturen om zo mogelijke afwijkingen te detecteren. Gere-geld staat in een goed beveiligde omgeving. Omdat uw pakket in de cloud staat, bent u altijd up-to-date met de laatste wet- en regelgeving. Het werken in de cloud maakt het ook mogelijk om altijd en overal uw eigen cijfers in te zien en te bewerken.

Het boekhoudpakket van Gere-geld is compleet, veilig en overzichtelijker. Door steeds meer te automatiseren kunt u als ondernemer tijd besparen, dat u aan uw eigen onderneming kunt besteden. Een win-win situatie.

Het is onze missie om bij te dragen aan jouw levensgeluk door je financieel succesvoller te maken.

KEMBIT is een bedrijf van circa 100 werknemers dat sinds de oprichting in 1996, bedrijven, organisaties en ondernemingen ondersteunt bij vraagstukken op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. KEMBIT is gevestigd op drie locaties, te weten, Wijnandsrade, op de Brightlands Chemelot Campus te Geleen en op de High Tech Campus in Eindhoven. KEMBIT heeft in 2015 het softwarepakket van Gere-geld in beheer genomen en er is tevens een project gestart waarmee de functionaliteiten van de software worden uitgebreid. Dit project is erop gericht om de administratieve processen zo ver als mogelijk te automatiseren

  • Herkent u de Excel ellende?

  • Heeft u een moeilijk ondoorgrondelijk boekhoudprogramma?

  • Heeft u een duur boekhoudpakket?

  • Ontbreekt het aan actueel financieel inzicht?

  • Is de externe boekhouding ondoorzichtelijk – niet inzichtelijk?

  • Wilt u zonder extra kosten samenwerken met een administratiekantoor?

  • Wilt u meer te weten komen over de wereld van financiën?

 

Gere-geld is uw administratieve oplossing!

Iedereen kan boekhouden